#tolteni

 

Mikor lesz töltő az Alléban?

2016-12-26

Pár héttel ezelőtt írtam az Alle-nak, hogy mikor lehet végre náluk elektromos autót tölteni, és azt a választ kaptam, hogy 2017 január 1-től a -1. parkoló szinten igénybe vehető lesz 2x2db gyorstöltő, és 8 db lassú töltő -hogy ez pontosan milyen töltőket jelent, azt nem tudtam meg.

Posztoló:

 

2 válasz érkezett:

Siska Mátyás: Ez nagyon jó hír, akármit is értenek a gyors meg a lassú alatt :)

 

Rich Nagy: Ez nem semmi. Akkor en meg irok Arénának, mert ott meg mar van, mint azt korabban irtam, de valamiert meg nincs a két parkolohely elszeparalva. Igy lehetetlen volt kiprobalni, mert mindig allt ott valaki.

 


Milyen töltőkábel kell a madarasi Tescohoz?

2016-12-22

Sziasztok. Segítenétek? Az autómhoz van egy adapter, amivel otthon hálózatról tudok tölteni. A minap jártam a budaörsi madaras áruháznál, ahol található egy töltőállomás. Kábel nélkül. Ok, nem volt szükségem töltésre, de felhívtam az áruház információs vonalát, ahol közölték, hogy hozzak kábelt magammal. Sajnos nem fényképeztem le az oszlop csatlakozóját, így nem tudom megmondani, milyen csatlakozós kábel való oda. Az oszlopok csatlakozóiban is van különbség? És igen, itt is volt egy autó, aki hely hiányában beállt a töltésre fenntartott helyre.

Posztoló:

 

2 válasz érkezett:

Siska Mátyás: Szia, milyen autód van? Az oszlopon lévő fele Type2.

 

Tóth József: - a budaörsi auchannál, menekes/type 2/7 luku aljzat van az oszlopon és 16 amperrel tölt.....

 


Hogy lehet tölteni Ausztriában elektromos autót?

2016-12-12

Ki tudja, hogyan lehet a Labancoknal elektromos autót tölteni? Hétvégén kint voltam. A tapasztalataim siralmasok. 4 helyen próbálkoztam, de nem tudtam tölteni még pénzért sem!!!

Posztoló:

 

9 válasz érkezett:

Mihályi Gábor: Regisztráltatni kell magadat az osztrák villamos műveknél, vagy megadni a kinti kundennummer számodat, vagy a nélkül, egyéb adatodat. Kapsz egy RFID csippes kártyát azt kell a gépekhez érinteni, vagy ...

 

Mihályi Gábor: Az elszámolás utólagos, vagy bankszámlához, vagy a kinti lakcímedre (haupt/neben wohnsitz) küldött csekk. Ami lehet havi/féléves/éves. Több áramszolgáltató is van, több elszámolási ...

 

Zotmund Pal: Vagy vannak ingyenes helyek is... plugshare app

 


Otthoni gyorstöltés kiépítése - hogyan?

2016-11-19

Köszi a befogadást :-)! Rögtön lenne is egy kérdésem: ha otthon szeretném tölteni az autót a 220 V-ról 8-10 óra a töltés. Van 380-am is a garázsban. Lehetséges kérnem otthonra gyorstöltőt valamilyen cégtől vagy olyan drága, hogy felejtsem is el?

Posztoló:

 

24 válasz érkezett:

András Fischer: Az összes nagyobb autógyártónak van otthoni gyorstöltő megoldása (pl.: Tesla Powerwall, BMW i Wallbox, Nissan EQOS Energie). A pontos árakért érdemes megkeresni a márkakereskedéseket, de igen mélyen bele kell nyúlni ...

 

Viktória Anna Romeisz: Eontol is erdemes ajanlatot kerni. 200.000-tol 10 millioig vannak gyorstoltok

 

Foki László: Vagy ebay esetleg.

 


1    2    3    4    5    6   


Összesen 29 találat

 

Iratkozz fel heti hírlevelünkre

Érdekelnek az elektromos autók? Heti hírlevelünkkel mindig képben leszel a legújabb elektromos autó trendekkel!

* kötelező kitölteni