#tesla

 

Van valakinek tapasztalata Tesla Model S 90D-vel?

2017-01-22

Koszonom a befogadast! Van valakinek tapasztalata Tesla Model S 90D-vel? Mennyit lehet vele elmenni egy toltessel ilyen teli viszonok mellett?

Posztoló:

 

7 válasz érkezett:

Zsolt Halász: Igazából bő 400km

 

Martin Fodor: Koszi, ez megvan. Feltetelezem, h ez elmeleti ertek. Igazabol tapasztalatokra lennek kivancsi.

 

Zsolt Halász: Egy ismerősömnek 85D-je van 3 éve, a legkisebb hatótáv amit megtett vele, 340km (a legnagyobb 530km). A hőm. + átl.seb., vezetési stílus nagymértékben meghat. a hatótávot.

 


Mennyit kell fizetni a Tesla töltőkön különböző országokban?

Mennyit kell fizetni a Tesla töltőkön különböző országokban?

2017-01-16

Ennyit kell fizetni a Tesla töltőkön a különböző országokban: (Nem olcsó...)

Posztoló:

 

3 válasz érkezett:

Dudás Attila: Amcsiknál, a Cseheknél, Horvátoknál kb annyi (7-8 Ft/km) mint nekünk itthon az ELMŰ adja a konnektorból. :)

 

Kollmann Tibor: Itt a megoldás a töltőn hagyott autókra a cikkben: "de a töltés utáni maradásért az adott pillanatban forgalmas töltőknél fizetni kell. Ezt a díjat nemrégiben vezette ...

 

Kovács Ferenc: Azért nem esne le a gyűrű az ujjamról :)

 


Mit lehet tudni a Tesla fizetős modelljéről?

Mit lehet tudni a Tesla fizetős modelljéről?

2017-01-13

Megjöttek az első részletek a Tesla fizetős modelljéről. Azt hiszem, ez is mutatja, hogy kezd felnőni a villanyautózás, és lassan mindenhol elbúcsúzhatunk az ingyenes töltési lehetőségektől.

Posztoló:

 

9 válasz érkezett:

Dudás Attila: Én boldogan fizetnék a töltésért, csak legyen rá lehetőség minden benzinkútnál , eddig is azt tettem, és sosem kellett izgulnom, hogy kifogy a cufla.

 

Siska Mátyás: Abszolút egyetértek veled, sokkal élhetőbb lenne a rendszer, ha fair összeget fizetnénk a töltésért, de ezzel is motiválnánk a piaci szerepelőket a rendes hálózat és szolgáltatási ...

 

Szabo Attila:

 


Tesla szerviz és alkatrészek - hogyan?

2017-01-05

Sokat dícsérjük a Tesla elektromos modelleket és valóban csodállatos járművek, de ha sikerül egyet megvásárolni és cserélni kell benne valami alkatrészt vagy egyszerűen szervizelni kell, azt itt kis hazánkban hogyan oldjuk meg. Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, kérem oszza meg kis közösségünkkel. Köszönjük előre is!

Posztoló:

 

18 válasz érkezett:

András Fischer: Bécsben van Tesla szerviz.

 

Dudás Attila: Olyat is hallottam hogy a komolyabb alkatrészeket nem adja ki a Tesla még a szervizeknek sem, hanem el kell szállítani a központjukba a járművet és ott javítják, de nem akarom ezt ...

 

Dudás Attila: Amúgy van valami info, magyarországi szervíz létrehozásával kapcsolatban? Van valami kilátás a közeljövőben ?

 


EU-n kívülről új elektromos autó

2016-11-30

Sziasztok! Még egy kérdés, hátha vannak itt tapasztaltak, jól informáltak... Ha EU-n kívülről akarok behozni elektromos autót, teszem azt majd ha kijön a low cost Tesla... :) Annak milyen plusz költségei vannak a vételáron túl? Gondolok itt pl. Áfa, Vám, Üzembe helyezési költségek, honosítás, stb. Magyarul mi és mennyi rakódik rá, mire bele ül az ember és mehet vele. Köszönöm.

Posztoló:

 

2 válasz érkezett:

Zsigmond Karaszi: 10 % vám + áfa rakodik rá amit az autó számlán szereplő ára+a szállítási díjra számolnak (az áfa abban az országban fizetendő ahol a vámolás történik, általában Rotterdam ...

 

András Tukora: majd eladjuk neked a tesla3 autónkat ha megjött :-) addigra úgyis elavult lesz már :-)

 


1    2   


Összesen 10 találat

 

Iratkozz fel heti hírlevelünkre

Érdekelnek az elektromos autók? Heti hírlevelünkkel mindig képben leszel a legújabb elektromos autó trendekkel!

* kötelező kitölteni