#tapasztalat

 

GreenGo tapasztalatok - hogy működik?

GreenGo tapasztalatok - hogy működik?

2016-12-08

Egy kisgyakorlati tapasztalat a közösségi elektromos autózással Budapesten (GreenGo)

Posztoló:

 

1 válasz érkezett:

Gábor Mészáros: Az a másik, a moove az rohadt drága basszus...mondjuk ez is... 93600/nap...

 


Utólagos etanol/gázolaj fűtés

2016-11-27

Kérem azokat a tagokat, akik utólagos etanol/gázolaj fűtéssel látták el az EV autójukat osszák meg a tapasztalatokat illetve fotóval mutassák be az installációt. Köszönöm előre is.

Posztoló:

 

11 válasz érkezett:

Rizmajer László: https://www.facebook.com/KiwiEVadventures/?ref=ts&fref=ts

 

Rizmajer László: Ő most épített be egyet az iOnba.

 

Rizmajer László: https://www.youtube.com/watch?v=7NBMq5o_UJU

 


Passat GTE tapasztalatok

2016-11-23

Sziasztok! Tudom, hogy nem 100% elektromos, de esetleg Passat GTE-ről van valakinek személyes tapasztalata?

Posztoló:

 

2 válasz érkezett:

Rizmajer László: https://www.youtube.com/watch?v=HAHd9AC07Qk

 

István Sebestyén: Miben tudok segíteni? Volt nálam egy picit hosszabb ideig.

 


Elektromos autó második autónak?

2016-11-20

Sziasztok! Feleségem 8 éves autóját cserélném elektromosra (4 gyerek, 35-40 km/nap ingázás, évi 11 000 km). Úgy néz ki, jól jönne a 1,5 M támogatás is - bár hallom, hogy az adótámogatást meg csökkentenék :(. Mostani paraméterek mellett az új Leaf jó lenne. Ajánljátok? Mik a tapasztalataitok? (téli/nyári üzem - nálunk garázsban lenne) Vagy más alternatíva? "Rá merhetem bízni" a családomat? (Elsősorban a megbízhatóság és a biztonság érdekelne.)

Posztoló:

 

6 válasz érkezett:

András Fischer: Szerintem ma talan a Nissan Leaf a legjobb ajanlat Magyarorszagon. En nagyon szeretem azt az autot. A 1,5M tamogatason felul az egyes markakereskedesek tovabbi kedvezmenyeket is adnak, pl Gablini. A Nissannak van most egy olyan ajanlata is, hogy 0% THM reszletre ...

 

András Fischer: A megbizhatosagrol meg annyit, hogy ebbol a villanyauto tipusbol adtak el a legtobbet a Vilagon. Ennyi ember nem tevedhet :) Es a visszajelzesek sem negativak. Minden elektromos auto nagyon jol all biztonsag teren. A tel-nyar kerdesre pedig annyit, hog telen kevesebbet, ...

 

Utassy Viktor: Nagyon köszönöm az infókat! Nagyon vonzó a 0-s THM, de igazából a jövő év első felében indítanánk ezt a projektet... Bízom a további vásárlói "motivá...

 


BMW i3 REX tapasztalatok

2016-11-20

Sziasztok! Köszönöm a befogadást! Érdeklődni szeretnék, hogy kinek és milyen tapasztalata van a BMW i3 REX-el kapcsolatban? Gondolkozok abban,hogy leváltom az autómat elektromosra. Előre is köszönöm a segítségeteket.

Posztoló:

 

4 válasz érkezett:

András Fischer: Egy hetig hajtottam :)

 

Tibor Erdész: Csak egy tesztvezetésen voltam vele, akkor nagyon kellemesnek tűnt. Amit (azóta) hallottam róla, hogy amikor kifogy a szufla az aksiból, akkor erősen visszaesik a teljesítmény (kicsi a benzin motor)

 

András Fischer: Nekem sikerult a REx-szel egy viszonylag hosszabb tavot teljesiteni, BP-Pecs autopalyan. Csalodas volt. Elterveztem, hogy 110-es tempo mellett eljutok Dunaujvarosig tisztan elektromosan. Nem jutottam. A REx 110es tempo mellett nem hatekony, csokkentenen kellett a sebessegemet 95 korulre. Ugy leertem.

 


1    2    3    4    5    6    7    8    9   


Összesen 45 találat

 

Iratkozz fel heti hírlevelünkre

Érdekelnek az elektromos autók? Heti hírlevelünkkel mindig képben leszel a legújabb elektromos autó trendekkel!

* kötelező kitölteni