Érdemes elsők között Nissan Leaf 2-t venni?

Érdemes elsők között Nissan Leaf 2-t venni?

2017-10-19

Véleményeket szertnék kérni! Már elő lehet rendelni az új Nissan Leaf-et. Márciusban érkeznek az első darabok a linken szereplő felszereltséggel. 40kw/h akku pakkal 300-400-km közt el lehet vele autózni (NEDEC 378km hatótáv), ami elég jó, így már elérhető egy töltéssel simán bármelyik határon túli nagyváros pl. Bécs, vagy Horvát tengerpart egy két villámtöltéssel egybekötött pihenő beiktatásával. Benzinessel is meg szoktunk állni néhányszor kinyújtózni egy kicsit. Vajon mennyire szabad az első darabok közül venni, gondolok az esetlegesen még kiforratlan hibákra. Mennyire lesz ez az autó értéktartó? Stb... Minden hasznos tanácsot, észrevételt, infót, pletykát szívesen meghallgatok és köszönök előre is. :)

Posztoló:

 

15 válasz érkezett:

Csaba Nagy: Nem félnék megvenni... Azért a régit elég sokáig gyártották különösebb széria hiba nélkül... Megnézném a jövőre érkező nagyobb akku pakkos Hyundai Ioniq ...

 

Ernő Szép: A hatótáv maximum 300 km lehet, legfeljebb 90 km/h-s tempóban. Az akkupakk bruttó 40kWh, ami nettó kb. 36.

 

Ernő Szép: A Renault Zoé nettó 41 kWh-s (bruttó 46.) akkuval nehezen tud 300 km-t megtenni. Fűtés és klíma nélkül, sík úton, egyenletes 90km/h-s tempóban tudja csak.

 


 

Iratkozz fel heti hírlevelünkre

Érdekelnek az elektromos autók? Heti hírlevelünkkel mindig képben leszel a legújabb elektromos autó trendekkel!

* kötelező kitölteni